Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Ο ΜΙΛΙΒΟΓΙΕΒΙΤΣ "ΕΚΤΟΞΕΥΕΤΑΙ"

Ο Σέρβος μέσος έφτασε τα πέντε γκολ με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα και διεκδικεί τον τίτλο του MVP από τον Σεμπά.

Εάν δεν είχε τις κίτρινες κάρτες πιθανότατα δεν θα έχανε παιχνίδι φέτος στον Ολυμπιακό. Οι μετοχές του είναι ήδη τρομερά ανεβασμένες στο ευρωπαϊκό χρηματιστήριο. Τιμή εκκίνησης; Δέκα χαρτιά και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσθέσουν. Εάν συνεχίσει έτσι... Μάλλον θ' αυξηθεί. Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς κάνει σεζόν-καριέρας η οποία είναι πολύ πιθανό να του δώσει μια μεγάλη μεταγραφή το καλοκαίρι.

Ο Σέρβος εκτός από αρχηγός του Ολυμπιακού έχει προσθέσει κι άλλα πράγματα στο παιχνίδι του εκτός από το να είναι ένα απλό αμυντικό χαφ. Για παράδειγμα φέτος έχει ήδη πέντε γκολ στο πρωτάθλημα.


Οσα είχε δηλαδή τις δύο προηγούμενες σεζόν. Σε 55 ματς πρωταθλήματος (πέρσι και πρόπερσι) είχε βάλει συνολικά πέντε τέρματα. Φέτος έχει πιάσει αυτόν τον αριθμό σε μόλις 13 αγώνες! Εντυπωσιακό; Αν μη τι άλλο...

Μιλάμε για αμυντικό χαφ το οποίο ταυτόχρονα έχει προσθέσει και τις στατικές φάσεις. Τα δύο από τα πέντε γκολ τα έχει σημειώσει με απευθείας χτυπήματα φάουλ (Πανιώνιο και Ξάνθη). Τα άλλα δύο έχουν προέλθει με σουτ κι ακόμα ένα με κεφαλιά.


Φυσικά στους άλλους αριθμούς είναι πίσω μόνο από το... ρομπότ Σεμπά. Ο Μιλιβόγεβιτς έχασε μόνο το παιχνίδι με τον Αστέρα Τριπολής λόγω τιμωρίας. Γιατί ο Σέρβος έχει παίξει 13 στα 14 παιχνίδια βασικός.

Μόνο ο Βραζιλιάνος έχει το 14/14 στον φετινό Ολυμπιακό. Δεύτερος σε λεπτά συμμετοχής (πάλι πίσω από τον Σεμπά) και έχει συνολικά άμεση συμμετοχή σε έξι γκολ της ομάδας του (πέντε γκολ και μία ασίστ).



Επαναλαμβάνουμε πως όλα αυτά τα έχει πετύχει σε 13 παιχνίδια κι ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι δεδομένο πως εάν είναι υγιής ο Σέρβος μέσος θα εκτινάξει κι άλλο τις μετοχές του.

Εχει παιχνίδια με την Εθνική του ομάδα (μόνιμα βασικός πλέον), τουλάχιστον δύο ευρωπαϊκά ματς με τον Ολυμπιακό και έναν ολόκληρο δεύτερο γύρο στο πρωτάθλημα μαζί με το Κύπελλο.

Δίχως αμφιβολία είναι η σταθερή αξία του Match Review για την δεύτερη αγωνιστική και υποψήφιος για MVP του πρωταθλήματος...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου